Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ Beta ]

28. 11. 2021. 22:46   >>  22:47

KOSOVSKA VLADA NUDI

Nagrada 20.000 eura za informacije o ubistvu u Glođanu

Kosovska vlada ponudila je danas 20.000 eura kao nagradu za informacije koje bi mogle da dovedu do hapšenja osobe koja je u petak pucala na autobus u mjestu Glođane i pritom usmrtila tri osobe i ranila jednu.

Kosovska policija još traga za počiniocem ubistva u mjestu Glođane.

Iz kosovske vlade je saopšteno da su angažovane sve relevantne jedinice policije kako bi ubistvo bilo rasvijetljeno u najkraćem roku.

Na građane je apelovano da pomognu u identifikacije lica koje je pucalo na autobus u Glođanu, a nagrada od 20.000 eura ponuđena je za svakog građanina "koji može da pruži informacije koje dovode do rasvetljavanja ovog slučaja".

Pozvali su građane koji imaju takva saznanja da pozovu 080019999, 192, ili da se jave putem mejla na info@kosovopolice.com.

Precizira se da su pozivi besplatni, kao i da će policija poštovati pravo na anonimnost osim ukoliko sam građanin ne zahtijeva drugačije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније