Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Бета [ R.B. ]

22. 01. 2023. 12:20 >> 12:15
1

O SITUCIJI NA KOSOVU

Brnabić: Nećemo ništa odlučiti bez građana

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, izjavila je danas, povodom situacije na Kosovu, da vlast ništa ne krije i da ništa neće biti odlučeno bez građana.

"Važno nam je da se dalje borimo za jaku Srbiju u svakom pogledu. Sve ćemo otvoreno i transparentno komunicirati sa našim narodom, sve teške odluke donosićemo sa našim narodom, a svu odgovornost ponijećemo mi", rekla je Brnabić.

Prema njenim riječima, od kada je Srpska napredna stranka (SNS) na vlasti, sve se radi transparentno, ali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kada se obraća narodu "gleda da ublaži".

"Vučić često jeste mnogo direktniji eksplicitniji kada brani interese Srbije na zatvorenim sastancima, iza zatvorenih vrata, nego kada kaže šta je sve govorio", izjavila je Brnabić.

Brnabić je rekla da vremena od Drugog svjetskog rata do sada nijesu bila teža, tvrdeći da su pritisci na Srbiju sve teži i veći.

Premijerka je optužila opoziciju da njihove negativne reakcije po pitanju poteza vlasti o rješavanju kosovskog pitanja pokazuju da "kreću od sebe i od toga kako su oni radili".

Ona je dodala da će građani moći još jednom da čuju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o razgovorima koje je imao sa međunarodnim pregovaračima, i da će na sjednici vlade, na koju je i Vučić pozvan, sjutra biti riječi i o ekonomskom rastu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније