Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

М.М.Љ. [ Mina ]

18. 03. 2023. 08:12 >> 08:15
14

SRBIJA

Vučić: U Ohridu neću ništa potpisati

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas u Ohridu želi da razgovara o normalizaciji odnosa i o tome da Srbi i Albanci mogu normalno da komuniciraju i ponovio da ništa neće potpisati.

Vučić je na skupu u Sremskoj Mitrovici odgovorio na to što, kako je rekao, neki kažu "idemo da ga spriječimo da sjutra potpiše".

"Neću da potpišem ništa. Hoću da razgovram o normalizaciji, da možemo da razgovamo jedni sa drugima", naveo je Vučić i poručio da zna koliko imaju ljubavi i podrške.

Vučić je kazao da će zbog naloga koji je izdao Međunarodni krivični sud u Hagu za hapšenje predsjednika Rusije Vladimira Putina biti teža pozicija Srbije u Ohridu.

"Zato ćemo zbog toga morati još bolje da promišljamo svaki svoj potez u budućnosti",kazao je je Vučić, prenosi Tanjug.

On je dodao da Zapad želi da izvrši dodatni pritisak na sve koji do sada nisu bili najoštrije okrenuti protiv Rusije.

"Sasvim je izvjesno da svijet klizi u dodatnu eskalaciju sukoba i ubrzavanje sukoba", rekao je Vučić u obraćanju građanima, u okviru posjete Sremskom okrugu.

On je izjavio da je spreman da kaže da "nismo daleko od izbijanja Trećeg svjetskog rata", kao i da je jedini zadatak da se sačuva Srbija.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније