Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Ч.Ј. [ Nova.rs ]

08. 11. 2023. 21:10 >> 22:12

HRVATSKA

Novi slučaj trovanja: Djevojka sumnja da je popila zatrovani sok

U Hrvatskoj dvadesetjednogodišnja djevojka iz Slunja koja je danas popila sok i žali se na žarenje u grlu, još nije stigla u bolnicu u Karlovcu gdje ju je uputio ljekar opšte prakse. Njen otac je slučaj prijavio policiji s informacijom da su zaglavljeni u gužvi kod Tušilovića.

Ivana Kovačić, direktorka karlovačke Opšte bolnice rekla je za Hinu oko 17 sati kako je djevojku u bolnicu poslao njen doktor, kao i da je trenutno dobro, ali da i ona i otac zahtijevaju da se pregleda, prenosi Index.hr.

„Navodno se požalila svom doktoru da je nakon popijenog pića peklo u grlu, pa je on uputio nama. Još nije došla, a moja ekipa gastroenterologa čeka da stigne“, dodala je Kovačić.

Objasnila je da se karlovačka Opšta bolnica pripremila za slučaj pojave takvog trovanja, ko će i kada pokrivati Hitnu, jer gastroenterolozi u popodnevnim satima nijesu u bolnici, osim kada su u dežurstvu.

„Zbog mogućnosti da se pojave slučajevi trovanja morali smo se pripremiti“, naglasila je direktorka Kovačić, poručivši da „karlovačka bolnica u svakom trenutku može zbrinuti takve slučajeve trovanja“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније