Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 05. 2014. 21:17 >> 21:20

NAJAVIO

Kuči: Izbori na Kosovu u junu

Zamjenik kosovskog premijera i potpredsjednik DPK Hajredin Kuči izjavio je da će parlamentarni izbori na Kosovu biti održani u junu, kao što je predviđeno sporazumom DPK - DSK.

Kuči je za "Expreš" rekao da će odluka da se ide na parlamentarne izbore biti donijeta poslije glasanja u skupštini o oružanim snagama Kosova.

"Mi imamo sporazum sa DSK koji ćemo uvažiti u potpunosti. I u našim bilateralnim susretima sa DSK bilo je jasno da će sporazum dvije najveće partije biti uvažen", rekao je Kuči, navodeći da će odmah nakon odluke o oružanim snagama Kosova skupština biti raspuštena.

  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније