Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ N1 ]

03. 02. 2024. 11:43 >> 11:44
4
Čitaj mi:

PREMIJERKA SRBIJE

Brnabić o presudi za ubistvo Ćuruvije: Tražiću pravdu

Predsjednica Vlade Ana Brnabić kazala je danas povodom oslobađajuće presude Apelacionog suda za okrivljene za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, da ne može da komentariše sudske presude, da je lično to očekivala, ali i da će kao "građanka Srbije tražiti pravdu".

Brnabić je za televiziju Prva rekla da je suđenje za ubistvo Ćuruvije počelo 2015. godine, 16 godina nakon ubistva i upitala zašto to nije urađeno kada se i dogodilo.

"Trebalo je 16 godina nakon ubistva da dođe na vlast Aleksandar Vučić da bi pokrenuo potupak povodom ubistva, gurali smo i ne mogu da kažem da mi imamo bilo kakav uticaj na sudstvo u Srbiji jer je ono nezavisno“, ocijenila je Brnabić.

Ona je rekla da će nastaviti da insistiraju da se pronađe ubica i dodala da je „Branka Prpa bila svjedok odbrane i rekla da to nisu bile ubice“.

„I kako mislite da nakon toga ima neki sudija koji će reći da jesu kada je ona bila jedini očevidac“, upitala je Brnabić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније