Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ Danas.rs ]

20. 03. 2024. 17:19 >> 17:22
Čitaj mi:

UVJEREN U POBJEDU

Milanović: Uskoro ću biti premijer Hrvatske

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović uvjeren je da će biti premijer te zemlje.

“Priča sa Ustavnim sudom je danas završena. Bio sam grub, ako treba nastaviću da budem grub. Sve sam rekao, sve je jasno“, kazao je Milanović danas novinarima u Rijeci. 

 

Milanović je poručio da je prije nego što je postao predsjednik Hrvatske bio kandidat 13 partija.

"Ja sam politička osoba, a ne stranka. Uzdržaću se da kažem da će biti premijer, već će umjesto toga reći da će uskoro biti premijer", zaključio je Milanović. 

Podsjetimo, Ustavni sud Hrvatske odlučio je da Milanović ne može da bude kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima dok je na funkciji premijera. 

Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović izjavio je da je sa devet glasova za i dva protiv Ustavni sud zaključio da Milanović ne može da bude kandidat na izborima, niti da bude istican kao kandidat za budućeg premijera i da na taj način učestvuje u političkoj kampanji.

 

Milanović je nakon odluke suda ustavne sudije u Hrvatskoj nazvao nepismenim gangsterima, a njihovu odluku da ne može da bude kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima, ustavnim pučem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније