Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

24. 12. 2016. 18:33 >> 18:12
1

U DNEVNIKU VEČERAS

Budva dobila vlast, Gusinje čeka

U Dnevniku u 19.30 pogledajte:

U Budvi je konačno postignut dogovor o podjeli funkcija u lokalnoj vlasti. U Gusinju još nije formirana lokalna vlast.

Prvi crnogorski proizvod koji je nacionalnim zakonom zaštićen oznakom za kvalitet je njeguski pršut.

Prijestonica Cetinje sa 2.000 eura pomogla liječenje Kotoranke Anđele Petrović. Kotor odustao od organizovanja dočeka Nove godine, a novac namijenjen za to uplatiće za liječenje sugrađanke Anđele Petrović.

Hrišćanski vjernici koji praznuju Božić po gregorijanskom kalendaru danas slave Badnji dan i Badnje veče. U Dnevniku i poslanica monsinjora Roka Đonlešaja.

Savjet bezbjednosti UN-a usvojio Rezoluciju kojom se od Izraela zahtijeva da obustavi izgradnju naselja na zapadnoj obali. Tel Aviv najavio da neće poštovati tu rezoluciju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније