Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

B.Č.J.

03. 01. 2024. 09:26 >> 09:35

MICEV

Kraće zahlađenje naredne sedmice, novo sredinom januara

Meteorolog Branko Micev najavio je da će u Crnoj Gori do 9. januara vrijeme biti promjenljivo sa kišom. Nakon toga, kakao je kazao, slijedi kraće zahlađenje sa snijegom koje će ubrzo zamijeniti lijepo vrijeme. Sredinom januara očekuje ponovo kišu na jugu a na sjeveru snijeg.

Kako je u Jutarnjem programu najavio meteorolog Branko Micev, narednih dana u Crnoj Gori vrijeme će biti promjenljivo. Tako će, kako je kazao, biti sve do 9. januara.

"Biće kraćih pauza ali skoro svakodnevno ćemo imati pojavu kiše i nažalost izostaju sniježne padavine u zimskim turističkim centrima", kazao je Micev.

Na osnovu trenutne prognostičke situacije, kako je kazao, oko 9. i 10. januara očekuje nas jače zahlađenje.

"Biće nešto snijega 8. i 9. januara u zimskim turističkim centrima na Žabljaku i u Kolašinu ali za sada se ne očekuju velike sniježne padavine", kazao je Micev.

Sve do sredine mjeseca najavio je pretežno sunčano vrijeme a nakon toga kišu na jugu a snijeg na sjeveru.

"Od 9. januara negdje do sredine mjeseca na jugu će biti pretežno sunčano, na sjeveri takođe nešto više sunčano vrijeme bez padavina i negdje sredinom januara očekujemo ponovo kišu na jugu a na sjeveru sniježne padavine, negdje ponovo sredinom januara", kazao je Micev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније