Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 12. 2014. 14:34 >> 22:45
1

PRAVA ZIMA

Za vikend snijeg u cijeloj Crnoj Gori

U petak umjereno do potpuno oblačno, na jugu povremeno kiša, ponegdje moguća i grmljavina, a na sjeveru uglavnom snijeg i susnježica.

Dok će na sjeveru Crne Gore snijeg padati sjutra tokom dana, u kasnim popodnevnim satima sniježne padavine proširiće se i na centralne predjele, a tokom noći susnježica i snijeg očekuju se i na jugu, prvenstveno u višim predjelima.

Meteorolozi najavljuju da će u subotu padavine prestati, ali da nas u nedjelju čeka novo naoblačenje.

Sniježne padavine očekuju se u ranim jutarnjim satima na cijeloj teritoriji Crne Gore. U toku dana na jugu će snijeg preći u susnježicu i kišu.

Na sjeveru će, u popodnevnim satima, susnježica i snijeg, usljed porasta temperature vazduha i pojačanog južnog vjetra, preći u kišu u nižim predjelima.

Krajem dana u nedjelju i tokom noći i u ponedjeljak se očekuju obilnije sniježne padavine.

U toku dana u ponedjeljak na jugu će prestati padavine, a na sjeveru će povremeno padati slab  do umjeren snijeg. U utorak bez padavina.

Sjutra će duvati sjeverni i sjeveroistočni vjetar, koji će od sredine dana biti pojačan i jak, na udare povremeno i olujne jačine; u subotu krajem dana će oslabiti.

U nedjelju će duvati pojačan i jak, povremeno olujne jačine vjetar južnih smjerova; tokom noći u nedjelju vjetar u skretanju  na sjeverni smjer. U ponedjeljak i utorak se očekuje jak do veoma jak vjetar sjevernih smjerova.

Najviša dnevna temperatura vazduha sjutra i u subotu u osjetnom padu, naročito u sjevernim predjelima, a u nedjelju u porastu. Krajem dana u nedjelju, ponedjeljak i utorak  temperatura u osjetnom padu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније