Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 11. 2016. 21:12 >> 20:52

ITALIJANI SAOPŠTILI

Spasili 2000 migranata

Više od dvije hiljade migranata spaseno je danas, dok je deset tijela izvučeno iz Sredozemnog mora, saoštila je italijanska obalska straža.

Migranti su spaseni sa 13 gumenih brodova, dva mala čamca i jednog velikog plovila u 16 spasilačkih operacija, navodi se u saopštenju obalske straže, prenosi Rojters.

Međunarodna organizacija za migracije (IOM) saopštila je ove sedmmice da je od početka godine u vodama Mediterana nastradalo 4.220 migranata, dok se cijele prošle godine udavilo njih 3.777.

Do 2. novembra u Italiju je preko Sredozemnog mora stiglo 159.496 migranata, naveo je IOM.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније