Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Izvor: B92 [ Objavio: O.Z. ]

08. 04. 2020. 12:41 >> 12:44
1

BEZ ŽRTAVA

Srušio se još jedan most u Italiji

Most u italijanskom regionu Toskana danas se urušio dok je na njemu bilo dva teretna vozila, prenose italijanski mediji.

Prema prvim informacijma, jedan od vozača uspio je da se spasi i na bezbjednom je, bez povreda, dok je drugi transportovan u bolnicu sa manjim povredama grudnog koša, prenosi B92.

Incident se dogodio u Toskani, na mostu koji povezuje provincijeske puteve SP62 i SP70.

Dva vozila prelazila su most u trenutku kada je pao. Zbog pandemije korona virusa u ovim trenucima bio je slabiji saobraćaj. U normalnim uslovima ga prelaze hiljade vozila.

Vatrogasci su na mjestu udesa, prenose mediji.

Zasad nije jasno šta je tačno dovelo do urušavanja. Međutim, prema pisanju novina "Il fato kvotidijano", pukotina na mostu primijećena je u novembru nakon nevremena, a saobraćaj je nastavljen nakon sanacije.

Podsjetimo, prije dvije godine u Đenovi se urušio most, a tada su poginule 43 osobe.

Takođe, skoriji sličan incident u Italiji dogodio se u novembru 2019.

Most preko kojeg ide auto-put srušio se tada u italijanskom sjeverozapadnom regionu Ligurija, u blizini Savone, kako je saopšteno uzrok su bile poplave.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније