Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

О.З.  [ Beta ]

08. 12. 2022. 21:52 >> 21:49

IMA PODRŠKU 43 ODSTO ISPITANIH

Bajdenov rad ne odobrava 55 odsto Amerikanaca

Način na koji predsjednik SAD Džozef Bajden obavlja funkciju podržava 43 odsto odraslih Amerikanaca, dokne odobrava, pokazalo je najnovije istraživanje.

Istraživanje agencije Asošiejted pres i Centra za istraživanje javnog mnjenja Nork pokazalo je da Bajdenov rad odobrava 77 odsto pristalica njegove Demokratske stranke i svega 10 odsto republikanaca.

Bajdenov rejting je sličan onom iz oktobra, a viši je nego ljetos. Ipak, Bajdenov rejting je niži nego prije godinu dana, kada je njegov rad podržavalo 48 odsto odraslih Amerikanaca, i znatno lošiji nego u februaru prošle godine, kada je imao podršku 60 odsto birača.

Najnovije istraživanje, sprovedeno početkom decembra, pokazalo je i da svega četvrtina ispitanika smatra da se zemlja kreće u pravom smjeru ili da je ekonomija u dobrom stanju.

Da je ekonomija u lošem stanju smatra 90 odsto republikanaca i 60 odsto demokrata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније