Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Бета [ R.B. ]

21. 01. 2023. 17:18 >> 17:14

RUSKO MINISTARSTVO

Vojne vježbe održane na širem području Moskve

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su sprovedene vježbe protivvazdušne odbrane (PVO) u Podmoskovlju u cilju zaštitu infrastrukture u slučaju "vazdušnih napada".

"Organizovane su vježbe PVO u oblasti Podmoskovlja za odbijanje vazdušnih napada na našu vojnu, industrijsku i administrativnu infrastrukturu", navodi se u saopštenju.

Tamošnje ministarstvo je dodalo da su ruski vojnici, koji su učestvovali u vežbama, prošli obuku za upotrebu PVO raketa tipa S-300.

U tim vježbama je učestvovalo više od 150 vojnika.

Rusko ministarstvo nije preciziralo kada su vježbe održane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније