Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Anadolija ]

18. 03. 2023. 21:33 >> 21:36

BIVŠI PREDSJEDNIK SAD

Tramp: Očekujem da me uhapse u utorak

Bivši američki predsjednik Donald Tramp izjavio je u subotu kako očekuje da će biti uhapšen sljedeće sedmice, jer tužilac na Menhetnu priprema optužnicu za navodnu tajnu isplatu novca, javljaju američki mediji, prenosi Anadolija.

"Vodeći republikanski kandidat i bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država biće uhapšen u utorak, sljedeće sedmice. Protestujte, vratite našu naciju", naveo je Tramp. 

On je Okružno tužilaštvo na Menhetnu nazvao korumpiranim.

Njujorško tužilaštvo navodno priprema optužnicu protiv Trampa u predmetu koji se odnosi na isplatu 130.000 dolara neposredno prije predsjedničkih izbora 2016. godine glumici "filmova za odrasle" poznatoj kao "Stormi Danijels".

Glumica čije je pravo ime Stefani Klidford rekla je da je imala aferu s Taumpom godinama prije nego što je postao predsjednik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније