Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Н1 [ R.B. ]

31. 03. 2023. 08:26   >>  08:26

NESTALA POČETKOM GODINE

SAD: Brajan Volš optužen za ubistvo Beograđanke

Brajan Volš je optužen za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, koja je nestala početkom godine, rekao je okružni tužilac, prenosi CNN.

Volšu je već bilo stavljeno na teret ubistvo i druge tačke u januaru, u vezi sa nestankom njegove supruge, za šta je on izjasnio da nije kriv, nakon što su vlasti pronašle dokaze da je ubio i raskomadao suprugu i na jeziv način se rešio njenih ostataka, piše CNN.

Optužnica porote okruga Norfolk pomjera slučaj iz okružnog suda u viši i doći će do nove optužbe, rekao je okružni tužilac.

Porota je optužila Volša za ubistvo, ometanje istrage i nepropisno prenošenje ljudskog tijela, naveo je tužilac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније