Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Политика

20. 08. 2023. 18:58 >> 18:58

U SRIJEDU

Nastavlja se suđenje za ubistvo Ane Volš

Pred sudom u Bostonu u SAD u srijedu se nastavlja pripremno ročište u postupku za ubistvo Srpkinje Ane Volš, za šta je tužilaštvo optužilo njenog muža Brajana Volša. Tijelo ove žene koja je nestala u novogodišnjoj noći iz kuće u Kohasetu, kod Bostona, u kojoj su supružnici živeli sa djecom, do danas nije nađeno.

Očekuje se da će na ročištu tužilaštvo obelodaniti do kojih je dokaza došlo u međuvremenu, kao i rezultate vještačenja tragova krvi nađenih na deponijama u okolini grada.

Na posljednjem ročištu u aprilu, Volš je izjavio da nije kriv, a zatim je zamjenik tužioca Greg Konor otkrio da je optuženi svoju suprugu sumnjičio za nevjerstvo, što je tada bila nova informacija koja je ukazala na motiv zločina.

Utvrđeno je da je Volš često pratio instagram stranicu jednog Aninog prijatelja. A 26. decembra prošle godine njegova majka je po njegovim uputstvima angažovala privatnog detektiva da prati Anu tokom njenog boravka u Vašingtonu, gdje je radila u agenciji za nekretnine. 

Odbrana tvrdi da Volš nije znao da je Ana imala vezu sa drugim muškarcem, dok to nije saopštilo tužilaštvo u ovom procesu. Tužilaštvo je tada otkrilo i da je Brajan jedini korisnik polise njenog životnog osiguranja koja vrijedi 2,7 miliona eura.

 

Volš je, da podsjetimo, uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, dok je za ubistvo okrivljen deset dana kasnije kada je tužilaštvo otkrilo i da sumnja da je Ana Volš ubijena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније