Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ R.B. ]

16. 02. 2024. 14:11 >> 14:11
Čitaj mi:

ŠARL MIŠEL

EU smatra da je "ruski režim" isključivo odgovoran za smrt Navaljnog

Evropska unija (EU) smatra "ruski režim" isključivo odgovornim za smrt Alekseja Navaljnog, glavnog protivnika predsjednika Vladimira Putina, izjavio je predsjednik Evropskog savjeta Šarl Mišel.

Navaljni (47) je danas umro u arktičkom zatvoru gdje je izdržavao 19-godišnju kaznu.

"Aleksej Navaljni se borio za vrijednosti slobode i demokratije. Za svoje ideale podnio je najveću žrtvu... Šaljem iskreno saučešće njegovoj porodici i onima koji se bore za demokratiju svuda u svetu. Borci ginu, ali borba za slobodu nikada ne prestaje", napisao je Mišel na platformi Isk (X).

Navaljni je danas umro u ruskom zatvoru u Polarnom krugu gdje je izdržavao 19-godišnju zatvorsku kaznu, saopštila je zatvorska služba i dodala da se utvrđuje uzrok smrti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније