Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 03. 2015. 11:26 >> 11:25

SVJEDOK UBISTVA NJEMCOVOG

Durickaja dobila prijetnje smrću

Jedini svjedok ubistva ruskog opozicionara Borisa Njemcova u Moskvi Ana Durickaja primila je prijetnje smrću pošto se vratila u svoju rodnu Ukrajinu, navele su ukrajinske vlasti.

Tužilaštvo u Kijevu saopštilo je da je Ana Durickaja (23), koja je u vrijeme ubistva šetala sa Njemcovim preko mosta u blizini Kremlja u Moskvi, dobila policijsku zaštitu zbog prijetnji smrću, prenosi Beta.

U saopštenju se ne precizira od koga je manekenka Durickaja primila pretnje.

Ruska policija držala je Durickaju nekoliko dana u pritvoru gdje je ispitivana, prije nego što joj je dozvoljeno da napusti zemlju.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin nazvao je ubistvo najoštrijeg ruskog kritičara Kremlja kao "sramotu" za Rusiju, mada je oskudan napredak postignut u istrazi o ubistvu koje se desilo u noći između petka i subote.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније