Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

08. 04. 2013. 17:38 >> 17:38

SLATKI GRIJEH

Njemačka: Ukradeno pet tona nutele

Iz kamiona kompanije „Nutella“ lopovi su ukrali oko pet tona krema od čokolade sa lješnikom.

Pljačka se dogodila na parkingu u njemačkom odmaralištu Bad Hersfeld, u centralnom dijelu te zemlje. Vrijednost ukradene nutele je 16 hiljada eura, a počinioci nijesu uhvaćeni.

Za te lopove može se slobodno reći da imaju ljepljive prste.

To nije prvi put da su lopovi ukrali nešto iz kamiona kompanije „Nutella“. Njemačke agencija prenose da je ranije ukradena i velika količina energetskih napitaka.

U istom mjestu, lopovi su ranije ukrali velike količine prehrambenih proizvoda, kao i pet tona kafe u vrijednosti od 30.000 evra. Na tom parkingu, gdje se najviše krade, vozači, koji žive u okolini, ostavljaju preko vikenda kamione, tako da su laka meta za lopove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније