Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Objavila: M.M ]

11. 11. 2018. 14:32   >>  14:04

U SOLINU

NPCG dobitnik nagrade za turizam Golden Interstas

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore dobilo je međunarodnu turističku nagradu Golden Interstas 2018 - „Za izvrsnost u doprinosu sklada čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta, a time i razvoja turizma Crne Gore“, na jubilarnom 25. međunarodnom turističkom sajmu u Solinu, saopšteno je iz NPCG.

„Pričinjava nam izuzetno zadovoljstvo što su Nacionalni parkovi Crne Gore prepoznati kao poseban i značajan turistički potencijal u regionu i veliku čast to što smo za to dobili i priznanje. Ova nagrada je za nas veliki podstrek da još predanije čuvamo, razvijamo i promovišemo vrijednosti parkova, kroz osmišljavanje i razvoj turističke infrastrukture na principima održivog razvoja. Takođe, da unaprjeđujemo nivo usluga i servisa za sve zainteresovane turiste i ljubitelje prirode, njihovu bolju informisanost o sadržajima i turističkoj ponudi, kao i efikasnijoj promociji bogate prirodne i kulturno-istorijske baštine. Nastojaćemo da u narednom periodu u saradnji sa Vladom Crne Gore, ključnim institucijama, turističkom privredom i lokalnim stanovništvom doprinosimo razvoju potencijala parkova, a samim tim i boljem standardu stanovnika koji žive u opštinama kojima gravitiraju naši parkovi,“ kazao je direktor JPNPCG Elvir Klica povodom dobijanja turističke nagrade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније