Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.M.Lj. ]

18. 06. 2022. 11:45 >> 11:42

33 ODSTO VIŠE NEGO LANI

U Tivtu gosti iz Srbije, Njemačke, Britanije

U Tivtu trenutno 33 odsto više gostiju u odnosu na prošlu godinu. Prema projekcijama i planovima Turističke organizacije destinacija bi ove godine trebala ostvariti prihod na nivou od 85 odsto u odnosu na rekordnu 2019. godinu kazala je Tamara Krstović PR TO Tivat.

Ona ističe da su turistički poslenici zadovoljni predsezonom koja je kada je broj posjeta u pitanju na nivou one iz 2019. godine.

„Trenutno u Tivtu, u hotelskom i privatnom smještaju, borave 3.963 prijavljena gosta što je za oko 33 odsto više u odnosu na predhodnu godinu. Kada je o struktruri gostiju riječ na prvom mjestu su gosti iz Srbije odnosno regiona, a zatim slijede gosti iz Velike Britanije i Njemačke“, kazaoa je Krstović.

Dodaje da su prema njihovim informacijama hotelijeri zadovoljni kako se odvija sezona ove godine dodajući da već imaju jako dobar buking.

Ona je podsjetila da će ove godine izostati gosti sa dva velika tržišta Rusije i Ukrajine ali je zato rađena dobra kampanja i promocija u regionu ali i ostalim tržištima kako bi privukli što veći broj gostiju.

„Osim digitalnog markentinga i promocija odradili smo i veliki broj direktnih promocija i ugostili brojne grupe novinara. Odradili smo sajamske nastupe u Pragu, Beogradu, Zagrebu, Banjaluci i regionalnu kampanju Road show dok je u Beogradu predstavljen i kalendar dešavanja za ljeto 2022“, rekla je Krstović.

Ona kaže da je ove godine u Tivtu pripremljen jako bogat kalendar dešavanja koji je Turistička organizacija uradila u saradnji sa Porto Montenegrom, Lušticom i Centrom za kulturu.

„Drugi koncert i nastup Marka Luisa 20. juna nas očekuje, pripremamo nekoliko ribljih večeri, izložbe suvenira, Lastovsku feštu, Bućarsku olimpijadu i naravno nezaobilaznu gastro manifestaciju Žućenica fest. Bogat program pripremaju i Porto Montenegro, Luštica bay i Centar za kulturu koji i ove godine realizuje pozorišni festival Purgatorije“, kazala je Krstović.

Ističe da ih očekuje još jedna promocija I to u Velikoj Britaniji gdje će predstaviti Solila kao birdwatching destinaciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније