Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.L.B. ]

07. 12. 2022. 08:44 >> 08:44

SKI-CENTAR 1600

Sve spremno, gledaju u nebo i čekaju snijeg

U kolašinskom Ski-centru 1600 sve je spremno za početak zimske turističke sezone, samo još nedostaje snijeg, kazao je direktor ski-centra Bojan Medenica, ta TVCG.

“Na današnji dan sve je završeno, bili smo spremni i prije 10 dana, ali moramo da čekamo snijeg i gledamo u nebo”, kazao je Medenica.

Nažalost, kako kaže, još uvijek nemaju vještačko osnježavanje.

“Da imamo topove mi bi već 1. decembra mogli da počnemo sezonu. Nadam se da ćemo naredne godine imati spreman sistem za vještačko osnježavanje”, kazao je Medenica.

Očekuje da će se otvaranje prve dionice auto-puta pozitivno odraziti na posjetu tokom ove sezone.

“Siguran sam da će ova sezona biti bolja od prethodne”, kazao je Medenica i poručio da su cijene u odnosu na prošlu godinu neznatno veće.

“Ski pas za odrasle je 20, za djecu 14 eura dnevno”, naveo je Medenica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније