Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ R.B. ]

03. 01. 2023. 15:49   >>  19:46

VIŠE TURISTA NEGO LANI

Na primorju zadovoljni posjetom, na sjeveru se čeka snijeg

Turistički poslenici zadovoljni su kako je počela zimska sezona, saopštili su iz Nacionalne turističke organizacije. Statistika govori da je prema podacima lokalnih turističkih organizacija 30. decembra u našoj zemlji bilo oko 24.000 turista. Posjeta planinskim centrima, međutim, zavisi od vremenskih prilika.

"Prema podacima koje lokalne turističke organizacije dostavljaju Nacionalnoj tuirističkoj organizaciji svake sedmice, 30. decembra je u Crnoj Gori boravilo oko 24.000 turista, što je oko 122 odsto više nego prethodne godine. Dok, u poređenju sa 2019. godinom, koja je bila rekordna po mnogo parametara, to je duplo više truista", kazala je za TVCG Milena Vujović iz NTOCG. 

Gradovi na prmorju, dodala je ona, pripremili su mnoge manifestacije, koje će osigurati da psojeta bude na odličnom nivou.

"U Herceg Novom nas, već u februaru, očekuje Praznik mimoze, koji je, negdje, okosnica zimske turističke sezone u tom gradu. Na sjeveru će fokus biti na zimskim sportovima i tu je situacija još neizvjesna jer situacija zavisi od sniježnih padavina. Nadamo se da će nam ovi prvi dani 2023. donijeti snijeg i da će sezona dugo trajati", zaključila je Vujović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније