Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

30. 04. 2024. 14:05 >> 14:05
Čitaj mi:

Privukli posjetioce

Turistička ponuda Bara predstavljena na sajmu turizma u Sarajevu

Turistička organizacija Bar predstavila je turističku ponudu destinacije na sajmu ,,Sarajevo Travel Fest'' koji je održan u periodu 25. – 27. aprila 2024. godine, navodi se u saopštenju njhovom saopštenju.

Ponuda barske opštine, kako navode, privukla je posebnu pažnju posjetilaca, koji su se najviše interesovali za predstojeće manifestacije i novitete u ponudi.

“Ovom prilikom, promovisali smo aktivnosti u predsezoni, sa akcentom na Montenegro Future Festival i najveću gejming konferenciju u Evropi – European Gaming Sumit koja se održava od 10. – 12. maja, kao i koncert povodom proslave Dana nezavisnosti, 21. maja na kojem će nastupiti regionalna muzička zvijezda Gibonni, grupa Perper i DJ Mr Jools. Predstavljanje na sajmu turizma u Sarajevu od velikog je značaja, imajući u vidu da su gosti iz Bosne i Hercegovine na trećem mjestu po broju dolazaka i ostvarenih noćenja. U 2023. godini, ostvareno je 27.279 dolazaka, odnosno 167.359 noćenja, što je 08% više u odnosu na 2022. godinu”, navodi se u saopštenju.

Sarajevo Travel Fest je mjesto okupljanja turističkih zajednica i cjelokupne turističke industrije u cilju promocije pojedinačnih turističkih destinacija zemalja regiona, Balkana i Evrope, ali i svijeta.

 

“Na sajmu su održane razne konferencije i stručna predavanja, edukacije, stručni paneli, predavanja i prezentacije kompanija učesnica i priređen je kulturno-zabavni program kako predstavnika domaćina, tako i izvođača i predstavnika regiona. U organizaciji NTO Crne Gore, pored Bara, svoju ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Ulcinja, Budve, Tivta, Žabljaka, Kolašina, Rožaja, Bijelog Polja, Mojkovca, Šavnika, Gusinja, Pljevalja, Andrijevice kao i marketing partner One Montenegro. Na štandu TO Bara, ponudu su predstavili i hoteli Stara Čaršija, Kalamper i Diman”, zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније