Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

[ A.B. ]

27. 05. 2023. 15:55 >> 16:18
3

RUSKI ŠEF DIPLOMATIJE

Lavrov: Ukrajina je teroristička država

Ukrajina je teroristička država, oni sami sebe predstavljaju kao takve, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, komentarišući prijetnje Kijeva na račun ruskog predsjednika Vladimira Putina.

On je u emisiji „Moskva, Kremlj, Putin“, čiji je dio na svom Telegramu objavio novinar Pavel Zarubin, rekao da SAD i Velika Britanija u svjetlu izjava da je Putin meta za odstrel počinju da se pitaju koliko je kijevski režim adekvatan.

„Nimalo ne sumnjam da oni koji povlače konce u Vašingtonu i Londonu počinju da se pitaju koliko su ti ljudi adekvatni. Nadam se da će uslijediti sankcije tim tzv. rukovodiocima. Sve te izjave, da treba ubijati Ruse širom svijeta, a sada i lične prijetnje prema rukovodiocima suverene države Rusije – to su ozbiljne stvari“, rekao je Lavrov i dodao da i Zapad mora da odgovara zbog tih riječi.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније