Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

Бета [ R.B. ]

27. 05. 2023. 19:13 >> 19:13
1

SELO ČEBEKINO

Dvije osobe stradale u napadima u pograničnoj oblasti Ukrajine

Dvije osobe su ubijene danas u napadima na regione koji se graniče sa Ukrajinom, saopštile su regionalne vlasti.

"Jedna osoba je poginula. To je radnik obezbjeđenja u jednom gradskom preduzeću. U vrijeme napada bio je na ulici", izjavio je guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov.

Prema njegovim riječima, u tom napadu na selo Čebekino, nedaleko od ukrajinske granice, povrijeđene su dvije mlade osobe od 15 i 17 godina, koje su prebačene u bolnicu. Povrijeđena je još jedna osoba koja nije hospitalizovana.

Gladkov je rekao da su napadi prouzrokovali štetu na dalekovodima i požar.

Belgorodska oblast, koja se graniči sa Ukrajinom, bila je ranije ove nedjelje meta oružanog upada sa ukrajinske teritorije i od tada je meta redovnih napada.

Na drugom mjestu duž ukrajinske granice, guverner Kurske oblasti Roman Starovojt izjavio je danas da je jedna osoba stradala u minobacačkoj vatri u blizini sela Plehovo.

Moskva je okrivila Kijev i njegove zapadne saveznike za sve veći broj napada i sabotažnih operacija. Ukrajina je odbacila te optužbe.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније