Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

[ M.M.Lj. ]

07. 06. 2023. 15:26   >>  15:26

POPLAVLjEN GRAD

Oleški: Majka sa djecom traži pomoć sa krova

Nakon pucanja brane u Hersonu, grad Oleški je pod vodom, a mnogi ljudi, možda i uzalud čekaju pomoć. Na mrežama se pojavio snimak žene sa dvoje djece koja skoro cijeli dan moli za pomoć sa krova kuće.

Borci jedne od artiljerijskih brigada Oružanih snaga Ukrajine, koja trenutno brani Ukrajinu u pravcu juga, otkrili su ženu sa dvoje dece na krovu jedne od kuća u Oleškom tokom leta bespilotne letjelice.

Kada su ugledali dron, počeli su očajnički da signaliziraju da im je potrebna pomoć. Na snimku koji je snimio UAV, vidljivo je jedno dijete od dvoje iz kuće. U jednom trenutku dječak počinje da plače, žena takođe briše suze rukom, prenosi Obozrevatel.com.

Prema navodima vojske, žena i djeca su bez vode i hrane oko jedan dan. Ukrajinska vojska poziva one koji imaju priliku da porodicu odvedu na bezbjedno mjesto, da pokušaju da spasu ljude.

Društvenim mrežama širi se i snimak iz vazduha koji pokazuje da je okupirani ukrajinski grad potpuno pod vodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније