Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Objavio: O.Z. ]

21. 07. 2017. 17:36 >> 17:09
11

U KATUNSKOJ NAHIJI

Danilovgrađanin uhapšen zbog podmetanja požara

Cetinjska policija uhapsila je danas R.D. (67) iz Danilovgrada zbog sumnje da je podmetnuo jedan od požara u Katunskoj nahiji.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, danas preduzimajući operativne mjere i radnje, lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti", saopštila je Uprava policije.

Policija je došla do saznanja da je R.D. 7. jula izazvao požar većih razmjera na području Katunske nahije koji je zahvatio sela Bajramovicu, Velestovo, Gornju i Donju Markovinu, nakon čega se proširio na područje opštine Danilovgrad i zahvatio planinu Garač.

Taj požar još uvijek nije lokalizovan i pričinjena je velika materijalna šteta kako privatne, tako i državne imovine.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti", navoidi se u policijskom saopštenju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније