Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

O.Z.

18. 11. 2021. 18:02 >> 18:09
12

ILIĆ OSUĐEN

Deset mjeseci zatvora zbog skrnavljenja spomenika Ljubu Čupiću

Nikšićanin Mirko Ilić, koji je prije nekoliko dana oskrnavio spomenik narodnog heroja Ljuba Čupića na Trgu slobode u Nikšiću, nepravosnažno je osuđen na deset mjeseci zatvora, saopštio je Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću.

"Okrivljeni M.I. protiv koga je Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću podnijelo optužni predlog zbog krivičnog djela povreda groba, nepravosnažno je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci", saopštila je Vjera Mićunović, državni tužilac i portparol u ODT u Nikšiću.

Podsjetimo, Ilić je, naočigled više prolaznika, urinirao po Čupićevom spomeniku, a snimak je objavljen na društvenim mrežama nakon čega su uslijedile oštre reakcije javnostiu Crnoj Gori.

On je potom uputio izvinjenje porodici Čupić i crnogorskoj javnosti .

"Nažalost, alkohol je učinio svoje zbog čega se danas stidim i kajem", naveo je Ilić tada u pismu javnosti.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније