Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.В.

27. 11. 2023. 16:43 >> 16:57
8

POVODOM "SKAJ" PREPISKE

"Planirali da u Nikšiću ispale 150 metaka u vozila poslanika ZBCG"

Iz Nove srpske demokratije saopštili su da prepiska iz "Skaj" aplikacije koja se jutros pojavila a koja se tiče plana da se lideri koalicije "Za budućnost Nikšića" fizički napadnu i ako bude pogodan momenat na podmukao i svirep način likvidiraju tokom predizborne kampanje u Nikšiću, predstavlja najbolji dokaz koliki je nekadašnji Demokratski front bio zapravo trn u oku bivšem režimu. Odnosno, kako su rekli, koalicija "Za budućnost Nikšića".

Kako je rekao Mirko Miličić iz Nove srpske demokratije, koja je dio saveza ZBCG, jezivo je čitati kako su pripadnici kavačkog klana bili obaviješteni o kretanjima, "lokacijama naših prostorija, kako su iste držali pod prismotrom i planirali da pod okriljem noći ispale 150 metaka u vozila naših poslanika i da ih fizički napadnu".

"Pozivamo nevladine organizacije koje se bave zaštitom ljudskih prava i ostale činioce društva koji su prvi da osude raznorazne komentare lažnih profila po društvenim mrežama i njima slične – da sada kada imamo prepiske koje jasno utvrđuju kako se uhodio, a nemamo sumnje da se spremao i fizički napad na današnjeg gradonačelnika Nikšića Marka Kovačevića, sve ovo javno osude. Pozivamo ih da sada kada imamo potvrdu da su mladi ljudi koji su zajedno sa njim učestvovali u kampanji praćeni od strane mafije, koja je tada funkcionisala u jasnoj sprezi sa policijom opravdaju ono za šta se deklarativno zalažu i stanu u front protiv mafije. Pozivamo ih da ne ćute, kao kada je prije samo nekoliko dana obznanjeno kako su se kupovale presude u montiranom procesu tzv. "državnog udara", naveo je Miličić.

Sa izuzetnom brzinom i lakoćom se, naglašava, "jasno i glasno presudilo“ Milu Božoviću i decidno, ne čekajući kraj procesa saopštilo kako je radio za "kavački klan". 

"A sada kada crno na bijelo imamo potvrdu da je Božović rizikovao sopstveni život i da je taj isti 'kavački klan' htio da ga 'išipka' nailazimo na zid ćutnje. Kao neko ko je zajedno sa stotinama mladih aktivista, članova i funkcionera naše koalicije, kojima su očigledno životi bili ugroženi, aktivno učestvovao u toj kampanji, želim da apostrofiram da sve informacije koje ovih dana isplivavaju na površinu nisu ništa drugo nego dokaz ispravnosti naše borbe za ozdravljenje Crne Gore, na način što ćemo je jednom za sva vremena osloboditi od organizovanog kriminala i korupcije", izjavio je Miličić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније