Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

29. 11. 2023. 10:04 >> 10:06

ADVOKAT ZA PORTAL

Izjavljena žalba zbog odluke o pritvaranju Stojanovića

Advokat Mihailo Volkov potvrdio je za Portal RTCG da je izjavio žalbu na odluku sudije za istragu podgoričkog Višeg suda da odredi pritvor do 30 dana bivšem direktoru policije Slavku Stojanoviću. Žalba je izjavljena vijeću Višeg suda.

Sudija za istragu podgoričkog Višeg suda odredio je pritvor do 30 dana i Igoru Baćoviću iz Nikšića.

Odluke je donijela sudija Suzana Mugoša. 

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) tereti bivšeg šefa crnogorske policije Slavka Stojanovića da je omogućio šverc cigareta. Osim Stojanovića, juče je uhapšen i Igor Baćović iz Nikšića, ovlašćeno lice u firmi za transport. Stojanović je pred tužiocem negirao krivicu.

Kako je ranije saopštio u izjavi za Portal RTCG advokat Mihailo Volkov, njegov klijent Slavko Stojanović iznio je odbranu i bio je voljan da odgovara na pitanja tužioca.

"U potpunosti se sjeća događaja koji je navodno poslužio SDT-u za osnov, odnosno za ono što mu je stavljeno na teret, a radi se navodno o nekom usmenom nalogu mog branjenika koji je on dao drugom policijskom službeniku, koji je trećeg obavijestio da se navodno pusti kamion koji je zaustavljen sa cigaretama negdje u Zeti. I da mu se omogući kretanje. A kako se moj branjenik sjećao detalja u potpunosti, on je odgovarao na pitanja na koji način odbrana smatra da je nakon svega u potpunosti nepostojeći osnov sumnje. Međutim, SDT je i pored toga odredilo zadržavanje", kazao je Volkov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније