Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

18. 12. 2023. 17:14 >> 17:15
Čitaj mi:

U MJESTU RAKONJE

Povrijeđene četiri osobe u udesu na putu Bijelo Polje - Mojkovac

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23 sata, na magistralnom putu Bijelo Polje - Mojkovac, u mjestu Rakonje, povrijeđene su četiri osobe (S.B., E.M., S.B. i M.Š), saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

"Oko 22,30 časova, u mjestu Rakonje, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva putnička vozila i kojom prilikom su četiri lica (S.B., E.M., S.B. i M.Š) zadobila povrede nakon čega su primljeni u Opštu bolnicu Bijelo Polje radi ukazivanja ljekarske pomoći", navode u saopštenju. 

Do nezgode je, kako ističu, došlo kada je S.B. upravljajući putničkim vozilom marke „Audi A3“ iz pravca Bijelog Polja u pravcu Ribarevina i dolaskom u mjestu Rakonje, kod raskrsnice, iz sada neutvrđenih razloga ostvario kontakt sa putničkim vozilom marke „Tojota“ kojim je upravljao M.Š., iz pravca zaobilaznice u pravcu Ribarevina.

"Uviđaj je obavila dežurna tužiteljka Katarina Kljajević u prisustvu vještaka saobraćajne struke i ovlašćenih policijskih službenika Uprave Policije OB Bijelo Polje", istakli su iz ODT Bijelo Polje. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније