Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

11. 01. 2024. 18:10 >> 18:30

LIKVIDACIJA U BRAZILU

Osumnjičeni za ubistvo Mrdaka živio povučeno i radio u stolarskoj radnji

Muškarac ubijen pred svojim sinom i ženom 5. januara u brazilskom Santosu identifikovan je kao Darko Geisler Nedeljković (43), državljanin Srbije optužen da je dio balkanske mafije i identifikovan kao plaćeni ubica.

Prema navodima policije, Nedeljković je optužen da je ubio Baranina Andriju Mrdaka 25. decembra 2014. godine. Zločin se dogodio ispred zatvora u Spužu. Noticias podjeća i da se tada pisalo da je Mrdak najbolji prijatelj i tjelohranitelj Armina Muše Osmanagića, vođe škaljarskog klana, koji iz snajpera ubijen 16. septembra 2014. godine u Baru.

Nedeljković je ubijen sa četiri hica u naselju Embare. Nosio je lažni dokument na ime Dejan Kovač. Civilna policija je prvobitno bila obaviještena da je žrtva Slovenac, ali je kasnije ustanovljeno da je Srbin, kojeg po crvenoj potjernici potražuje Interpol.

Portal Noticias piše da su zločin snimile nadzorne kamere - Nedeljković je ušao u zgradu sa sinom na zadnjem dijelu bicikla, približava se snajperista i puca 43-godišnjaka.

Službenici civilne policije iz Santosa istražuju slučaj, a uz pomoć snimaka nadaju se da će uskoro identifikovati ubicu.

Nedeljkovovićeve komšije su policiji rekle da je radio u stolarskoj radnji, te da četiri godine živio u tom kvartu i bio veoma tiha i uzdržana osoba.

U Brazilu su vlasti potvrdile Nedeljkovićev pravi identitet nakon što su otkrili da je njegov slovenački pripadao čovjeku koji je dokument izgubio 2017. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније