Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

18. 03. 2024. 19:24 >> 20:10

ODT U PLJEVLJIMA

Nema krivičnog djela zbog upada u SO Šavnik

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Pljevljima izjasnio se da se u radnjama osoba, koje su prijavljene da su neovlašćeno ušle u zgradu Opštine Šavnik, ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici Stanice policije Šavnik obaviješteni su danas oko 14.45 časova od strane službenika Skupštine opštine Šavnik da je, po njihovom kazivanju, došlo do neovlašćenog ulaska u zgradu Opštine Šavnik od strane više lica. Postupajući po prijavi policijski službenici su od lica koja su prijavila događaj prikupili obavještenja, te sa svim upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji se izjasnio da se u radnjama prijavljenih lica ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti", istakli su iz policije.

Poručuju da će službenici stanice policije Šavnik nastaviti sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u odnosu na ovaj događaj, u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i cijenjenja eventualne prekršajne odgovornosti, sa kojim ishodom će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније