Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

T.S. / M.V.

25. 03. 2024. 11:14 >> 14:58

BERANSKA POLICIJA

Policajac nije ranjen, oduzeta drvna građa

Iz beranske policije je Portalu RTCG saopšteno da nije tačna informacija da je sinoć u beranskom selu Vinicka ranjen policajac. Kako su nam kazali, policija je privela tri osobe koje su uhvaćene u mjestu Gradina sa drvnom građom koja je, kako se sumnja, nelegalno posječena u Jelovici.

Riječ je o dezinformaciji, saopštio je izvor Portala iz beranske policije, nakon izvještaja da je policajac ranjen. 

"Kontrolisan je kamion sa drvnom građom, ali informacije o ranjavanju nijesu tačne", saopšteno nam je iz policije. 

Mediji su danas prenijeli informaciju da je u pucnjavi ranjen policajac, te da je za to kriva šumarska mafija. Takva informacija saopštena je i Portalu RTCG prvobitno, ali se brzo ispostavilo da ranjavanja ipak nije bilo.

Kako nam je rečeno iz policije, oni su zatekli kamion kasno sinoć u selu Vinicka i oduzeli drvnu građu. Nakon što su krenuli da vraćaju kamion ka Beranama, preteklo ih je jedno auto, a jednom od policajaca učinilo se da je čuo prasak,  zbog čega je ispalio jedan hitac. Međutim, kako su nam kazali iz policije, niko nije ranjen, a tri osobe su privedene. 

Očekuje se zvanično saopštenje policije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније