Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Т.Г. [ Beta ]

28. 07. 2023. 10:52 >> 11:00

NOVI DATUM NIJE ODREĐEN

Dodjela nagrada Emi odložena zbog štrajka u Holivudu

Ovogodišnja, 75. dodjela nagrada Emi (Emmy Awards) za najbolja televizijska ostvarenja biće odložena zbog štrajka scenarista i glumaca u Holivudu, prenijeli su američki mediji.

Očekuje se da će dodjela, prvobitno zakazana za 18. septembar, biti pomjerena za januar, prenio je u četvrtak uveče list Los Anđeles tajms (Los Angeles Times).

Prema magazinu Varajeti (Variety), svi koji su uključeni u dodjelu nagrade Emi su obaviješteni o odlaganju ceremonije, a uskoro je predviđeno zvanično saopštenje o tome.

Međutim, nije određen novi datum za ceremoniju, izjavio je za AFP izvor blizak dodjeli tih nagrada.

Holivudski glumci i scenaristi su trenutno u štrajku, i to je prvi štrajk američke filmske industrije u posljednje 63 godine.

Ako štrajk bude nastavljen, sve holivudske zvijezde bi mogle da bojkutuju ceremoniju dodjele nagrade Emi, što bi bilo pogubno za televizijsku publiku.

Scenaristi takođe ne bi mogli da pišu tekstove ili šale za voditelje ceremonije.

Televizija Foks (Fox), koja je trebalo da emituje ceremoniju u SAD, navodno je tražila da se dodjela odloži za januar, što bi dalo više vremena za rješavanje spora oko štrajka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније