Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

K.J. [ gloria.rs ]

09. 03. 2024. 18:38 >> 18:42
2
Čitaj mi:

PRIJATELJ OTKRIO

Zdravlje Brusa Vilisa veoma loše

Zdravlje Brusa Vilisa narušeno je kada mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija.

Otkriveno je da ima afaziju - poremećaj govora. Zbog bolesti je odustao od glume i potpuno se povukao iz javnosti.

Legendarni glumac vrijeme provodi uz svoju porodicu, koja često na društvenim mrežama objavljuje postove o njegovom zdravstvenom stanju.

Njegova supruga, Ema Heming Vilis redovno obavještava njegove brojne obožavaoce o njegovom i podiže svijest o demenciji.

Zdravlje Brusa Vilisa je sve gore

"Borim se sa grižom savjesti, jer znam da imam sredstva koja drugi nemaju. Kada imam priliku da odem u šetnju da razbistrim glavu, razmišljam o tome kako ne mogu svi partneri koji brinu o nekom bolesnom, to da rade "

"Kada nešto što podijelim dobije pažnju medija, znam da postoji na hiljade neispričanih priča, od kojih svaka zaslužuje saosjećanje i brigu ", rekla je Ema za jedan blog.

Da je zdravlje Brusa Vilisa veoma loše otkrio je nedavno i njegov prijatelj, Glen Gordon Keron:

"Mislim da on samo prvih par minuta našeg razgovora zna ko sam. Ne priča više, nekad je strastveno čitao, a sada je i od toga odustao. "

"Sve te vještine mu više nisu dostupne. Kada ste sa njim, znate da je to Brus i zahvalni ste što je tu, ali u njemu više nema radosti života" ispričao je.

Izvori bliski porodici rekli su da je Brus prestao potpuno da govori.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније