Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

21. 10. 2014. 08:45 >> 08:43

GLUMAC SE POŽALIO

Nakon Sulejmana uloge ni za lijek!

Turski glumac Halit Ergenč, glavni junak najpopularnije serije "Sulejman Veličanstveni", na mukama je, jer mu nakon tog ostvarenja, u kojem je igrao velikog osvajača, više niko ne nudi ulogu.

 

Mada mu je ova rola donijela ogromnu popularnost i zaradu, Ergenč nije zadovoljan trenutnom situacijom na poslovnom planu. Na pitanje u kom projektu ćemo ga gledati ove sezone, glumac koji se po završetku snimanja serije odmah riješio brade, je odgovorio: "Ni u jednom, jer nijesam dobio nikakvu ponudu!"

Izgleda da je uloga sultana Sulejmana previše obilježila Halita, pa režiseri ne žele da ga angažuju, sve dok serija ne padne u zaborav, jer strahuju da će ga gledaoci poistovjetiti s ulogom koju je igrao pune četiri godine. Glumac se u međuvremenu posvetio porodici i sinu Aliju, dok njegova supruga, glumica Berguzar Korel snima seriju "Časni ljudi".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније