Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Blic ]

25. 02. 2014. 08:27 >> 08:28
4

FANOVI SERIJE

Tuže Sulejmana zbog ubistva Mustafe

Otkad se u Turskoj emitovala epizoda serije “Sulejman Veličanstveni”, koju možete pratiti na RTCG1 radnim danima od 20 sati, a u kojoj po Sulejmanovoj naredbi umire princ Mustafa, producentima pišu uplakani gledaoci.

"Mogli smo spasiti Mustafu! Kakav to muškarac mirno gleda dok mu krvnici dave sina", kaže obožavalac koji je već angažovao advokate koji će na sudu u Istanbulu podignuti optužnicu.

Otkad se u Turskoj emitovala epizoda serije “Sulejman Veličanstveni”, u kojoj po Sulejmanovoj naredbi umire princ Mustafa, producenti su zatrpani pismima uplakanih gledalaca. Samo na Fejsbuku su primili više od 150.000 poruka, a scena davljenja je bila toliko dramatična da je do suza ganula i Halita Ergenča (43), koji je kao Sulejman trebao da odglumi hladnoću.

"Kad je Mustafa rekao 'oče', nijesam se mogao suzdržati. Zaplakao sam i morali smo sve ispočetka da snimamo", priznao je glavni glumac.

Producenti su rekli da su očekivali burne reakcije, jer je scena u kojoj otac sina osuđuje na smrt bila jako potresna, ali prava tužba za ubistvo ih je sve šokirala.

Obožavalac serije Hasan Kos (47) toliko se uzrujao zbog prinčeve smrti da će od Halita tražiti odštetu za duševne boli koje je pretrpio gledajući dramatičnu epizodu istorijske serije. Smatra da je glumac direktno odgovoran za smrt lika.

"Izgubio je dodir sa stvarnošću. Uvjeren je da likovi žive danas i ne može mu se dokazati da je riječ o prošlosti", kažu producenti.

I glumce je iznenadila burna reakcija gledalaca. Halita na ulici zovu pogrdnim imenima, čak mu dobacuju da je ubica, a Mehmeta Gunsura (38), koji je glumio Mustafu, gledaju sa žaljenjem i govore neka počiva u miru. Halit priznaje da djelimično razumije gledaoce jer je i njemu ta scena prilično teško pala.

"Kad mi je Mustafa poslije mrtav ležao na rukama, moje suze su bile stvarne", rekao je glumac. Dan nakon što je epizoda prikazana u Turskoj, pravi Mustafin grob, koji je zatvoren za turiste zbog restauracije, obišlo je nekoliko stotina ljudi.

Problema s obožavaocima koji su previše uživljeni u seriju imala je i Mirjem Uzerli (31). Originalnu Hurem je prošle godine, dok je izlazila iz restorana, udarila žena. Rekla je da joj se nije sviđalo Huremino spletkarenje u seriji.

Za one koji se ne sjećaju, nešto slično dogodilo se i u Srbije prije dvadesetak godina, kada su obožavaoci serije "Kasandra" unajmili advokata da je "izbavi iz zatvora" kada je lik glumice u seriji u istom boravila.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније