Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ TVCG, Objavila: J.B.Č. ]

29. 05. 2020. 16:01 >> 15:57

PRODUKCIJA TVCG

Privodi se kraju snimanje drame "Naod"

Snimanje televizijske drame "Naod", nastale po tekstu Gojka Kastratovića, urađene u produkciji naše kuće privedeno je kraju. Režiser Slobodan Šćepanović, ocijenio je da taj projekat spada u zahtjevnije, ističući pritom da su ljudi koji su ga realizovali u potpunosti dorasli zadatku, i da su spremni za druge, slične ovom, kojih će, kako se nada, u budućnosti biti više.

Priča Pješčana knjiga Horhe Luis Borhesa pripovijest je o knjizi bez početka i kraja, knjizi koju ne možemo dva puta da otvorimo na isto mjesto. Na taj način slavni argentinski pisac još jednom je uspostavio neraskidivu vezu između umjetnosti i života. To je na određeni način pokušao i režiser Slobodan Šćepanović, nudeći nam priču o laganom brisanju sjećanja na jednoj, i teškim životnim trenucima, na drugoj strani. Naod je priča o sopstvenim izborima sa čijim posljedicama se moramo suočiti kad tad, što je Ivoni Čović koja tumači glavnu ulogu omogućilo da, kako kaže, ukaže, i na sopstvenu glumačku zrelost.

Režiser Slobodan Šćepanović ovaj put glumačke role povjerio je članovima podgoričkog Gradskog pozorišta.

Kompletnu ekipu koja je realizovala projekat, na kako režiser kaže, vrhunski način, čine članovi RTCG.

Slobodan Šćepanović veoma je zadovoljan nakon okončanog posla.

Montaža i postprodukcija TV drame "Naod" trebalo bi da bude okončana do kraja juna.

Vanja Kovačević, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније