Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

08. 12. 2014. 08:25 >> 08:21
1

DEUS

"Znameniti govori" danas u Biblioteci

Promocija knjige "Znameniti govori", prof. dr Radovana Radonjića, biće predstavljena večeras u Narodnoj biblioteci "Radosav Ljumović".

 

Promocija će, kako je saopšteno, biti upriličena u 19 časova, u okviru manifestacije Decembarska umjetnička scena 2014 (DEUS). O djelu prof.dr Radovana Radonjića govoriće Sreten Perović, mr Nela Savković Vukčević, a odlomke će čitati glumac Danilo Čelebić.

Prof.dr Radovan Radonjić je osnivač i voditelj prve Škole demokratije i prve Škole retorike u Crnoj Gori. Objavio je više desetina knjiga (od kojih su pet univerzitetski udžbenici) i nekoliko stotina stručnih i naučnih radova (više od 50 je prevedeno na svjetske jezike - engleski, francuski, ruski, italijanski, japanski, njemački, kineski).

Dobitnik je Nagrade oslobođenja Cetinja (1973), Trinaestojulske nagrade Crne Gore (1975), Nagrade oslobođenja Titograda (1980). Knjiga „Znameniti govri“ je najljepši zbornik crnogorskih i svjetskih govora.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније