Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

30. 06. 2013. 00:10 >> 00:10
1

FESTIVAL

Kemal Monteno pobjednik Sunčanih skala

Sarajevski muzičar Kemal Monteno, koji je nastupio sa Teškom industrijom, i njegova pjesma Majske kiše, pobjednici su 19. Sunčanih skala. Međunarodni žiri dao je najviše glasova Montenu koji je dobitnik Zlatne sirene.

Drugo mjesto i Srebrnu sirenu osvojio je Danijel Pavlović iz Srbije, a treće mjesto i bronzanu sirenu makedonski pjevač Joce Panov.

Na festivalu su učestvovala 23 izvođača iz Crne Gore i 12 evropskih zemalja. Ivana Martinović je, glasovima žirija, osvojila peto mjesto, Jelena Kažanegra šesto, Marko Prentić jedanaesto, Dejan Seferović završio je na 19. mjestu, a mjesto niže zauzeo je Pero Stefanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније