Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

30. 06. 2015. 00:04 >> 09:10
1

SUNČANE SKALE

Najbolja "Sing my song"

Tradicionalni muzički festival Sunčane skale, koji se organizuje već dvadeset godina u Herceg – Novom, počeo je večeras na Kanli Kuli. Numera "Sing my song", koju je izvela španska pjevačica Karin, proglašena je za najbolju pjesmu mladih zvijezda, prve večeri festivala.

Drugoplasirana je bila "Suze za kraj" koju je izvela Danica Krstić, a trećeplasirana "Bar na kratko" benda "Highway".

Festival je otvorila hercegnovska grupa "Egzodusi", koja je tako proslavila 48 godina postojanja. Prve večeri poblika je imala priliku da čuje 22 mlada izvođača a, između ostalih, nastupio je i mladi podgorički sastav  "Highway" bend, jedini predstavnik Crne Gore na regionalnom takmičenju X faktor.

Drugo, Revijalno veče je zamišljeno da bude svojevrsna kruna dvodecenijskog trajanja Sunčanih skala, festivala koji je izrastao u najvažniju regionalnu manifestaciju pop žanra.

Dvije decenije hitova Skala, ući će u istoriju pop muzike, u koju su se trajno ugradili izvođači poput Tošeta Proeskog, Željka Joksimovića, Vlada Georgijeva, Nine Badrić, Karoline Gočeve, Ivane Banfić i dr.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније