Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta ]

27. 06. 2021. 22:58 >> 22:59

BRODVEJ

Spingstin nastupio samo za vakcinisane

Američki pjevač Brus Spingstin vratio se ovog vikenda nastupom uživo pred publikom na Brodveju, uz prisustvo člana njegovog benda i guvernera Nju Džersija.

Sedamdsesetjednogodišnji roker iz Nju Džersija već je održao 236 predstava u istom formatu od oktobra 2017. i decembra 2018, tokom koje govori o svom životu, djelu, i izvodi pjesame kojima ilustruje svoj put.

Springstin je prva zvijezda koja je nastupala u Njujorku u zatvorenoj sali Teatra Sent Džems, od kada je grad ponovo otvoren poslije 15-mjesečne pauze zbog kovid restrikcija, a od septembra će se vratiti većina predstava.

Springstin planira da sljedeće godine sa bendom krene na turneju, a na Brodveju će nastupati do 4. septembra.

Oduševljeni povratkom, obožavaoci su žestoko bodrili rokera da je morao da ih smiruje kako nastup ne bi trajao cijelu noć.

Njegov dugogodišnji gitarista, Stiven Van Zant, izazvao je ovacije kada je zauzeo mjesto u publici, a pridružio mu se i guverner Nju Džersija Fil Marfi.

"Lijepo je vidjeti večeras sve ove ljude koji sjede jedno pored drugih bez maski. Kakva godina. Na ovoj planeti sam 71 godinu i nikada nijesam vidio ništa slično", rekao je Springstin.

Gledaoci su morali da imaju dokaz da su vakcinisani kako bi ušli u Teatar Sent Džems, što je izazvalo protest nekoliko "antivaksera" koji su ispred ulaza u potorište uzvikivali da Springstin promoviše segregaciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније