Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

12. 04. 2013. 22:31 >> 19:39
2

REKORD

VIDEO: Who See, milioniti klik

Kompozicija "Igranka", sastava Who See i Nine ŽŽižžić, danas je tokom dana dosegla milioniti klik na popularnom sajtu You Tube. Ovo je potvrda da je Televizija Crne Gore napravila pravi izbor, odlučivši da nas bokeljski dvojac, pojačan Ninom Žižžić, predstavlja na ovogodiššnjem Eurosongu.

Do milionitog klika Igranka je stigla za četiri sedmice, tačnije od 13. marta, kada je pjesma u večernjoj emisiji našše televizije premijerno emitovana.

"Ovo je sjajan rezultat, ali treba biti realan i sačekati Eurosong, da vidimo šta se možže uraditi u drušštvu publike, kojoj ovaj stil muzike nije prioritetan. U svakom slučaju, Javni servis je, očigledno, napravio dobar potez, jer je pjesma već postala hit u regionu, a dobro se kotira i na evropskoj sceni, sudeći po komentarima posjetilaca evrovizijskih sajtova. Ipak, odlučujuća će biti ta noć 14. maja, kada se bude odlučivalo ko će u finale. U tom ternutku treba nam pomoć svih fanova Who See-ja iz regiona, kao i našše dijaspore, koja svojim glasovima možže pomoći da se crnogorski sastav nađe u finalu", rekao nam je ššef press pula Sabrija Vulić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније