Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ RTS.rs/M.L.B. ]

13. 05. 2023. 23:00 >> 23:01

U PARIZU

Amal Kluni zablistala u eko haljini

Najpoznatija advokatica za ljudska prava i supruga čuvenog holivudskog glumca Džordža Klunija, Amal Kluni iznenadila je novim stilom odijevanja na dodeli nagrada „Cartier Women's Initiative“, koja je održana u Parizu.

Amal uglavnom bira vintidž kreacije koje potpisuju vodeći svjetski brendovi. Na dodeli nagrada u Parizu, advokatica je govorila o zauzimanju za prava žena u svijetu.

Potpuno je iznenadila izborom haljine u boji srebra sa šljokicama na čijim se porubima i ivicama nalazi perje.

Njena glamurozna haljina nastala je u duhu održive mode.

Haljinu je dizajnirala Džulija Delibran, kreatorka iz Pariza, koja koristi ekološke materijale za izradu svojih kreacija, pokušavajući da smanji otpad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније