Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

14. 06. 2013. 22:54 >> 22:54

TESTIRANJE PROIZVODA

VIDEO: Muke telefona na putu do prodavnice

Svaki put se trgnemo kada nam mobilni telefon padne na pod, misleći da je trajno ošteće, ili makar da moramo da kupimo novu masku ili da platimo popravku ekrana. Međutim, istina je da e taj isti telefon morao da preživi niz različitih metoda mučenja da bi zaslužio etiketu kvalitetnog proizvoda i završio u izlogu neke prodavnice.

Tako recimo Samsung testira Galaxy S4 tako što ga baca 1000 puta iz različitih uglova, udara po ekranu mašinom koja za sekund zdrobi orah, potapa svaki uređaj u vodu. Testiraju ih i tako što ih izlažu visokim temperaturama koje za tren otope led i puter.

I za kraj ga uvaljaju u prašinu i ostavljaju da se "muči" u slanoj sauni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније