Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.M.

10. 09. 2022. 18:52 >> 19:00

U HOLANDIJI

Lavić Simba slavi prvi rođendan

Lavić Simba, koji je kasnije dobio ime Nikola danas slavi svoj prvi rođendan u Holandiji. On je početkom godine kao mladunče pronađen u Budvi.

"Nevjerovatno smo ponosni što vidimo Nikolu kako izrasta u snažnog, samouvjerenog lava i što sa njim proslavljamo rođendan", navodi se na Fejsbuk stranici FELIDA Big Cat Sanctuary.

Simba (Nikola) je 20. juna transportovan iz Crne Gore za Holandiju, odakle će kada dovoljno ojača, stalno stanište pronaći u Južnoj Africi.

Za krivično djelo krijumčarenja životinje terete se dvije osobe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније