Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

М.М.Љ. [ Klix ]

08. 07. 2023. 09:31 >> 09:32
1

VIDEO

Tjelohranitelj NBA košarkaša udario Britni Spirs

Tjelohranitelj NBA košarkaša Viktora Vembanjame, udario je u lice Britni Spirs nakon što je pop zvijezda pokušala da mu priđe s leđa, a sada je na internetu osvanuo i snimak incidenta.

Kako se vidi na snimku pjevačica je požurila za košarkaše, pa je pokušala da ga potapše po leđima, da mu skrene pažnju.
U tom trenutku tjelohranitelj ju je grubo udario u lice na što su svi okupljeni reagovali, dok je košarkaš nastavio da hoda na osvrćići se na situaciju iza njegovih leđa.

U izjavi je rekao da nije znao da je riječ o slavnoj osobi.

"Otišao sam da uživam u finoj večeri. Nekoliko sati nisam imao pojma, no kada sam se vratio u hotel... Mislio sam kako to nije bitn stvar, a onda mi je obezbjeđenje reklo da je u pitanju Britni Spirs", kazao je košarkaš.

Ležeran stav prema nasilju i smijeh tokom intervjua, očekivano su rezultirali zahtjevima na društvenim mrežama da se što prije izvini Britni, da prestane da se "ignorantski smije" i ponaši kao da je u redu šamarati žene.

Izvor je rekao za TMZ da se tjelohranitelj kasnije izvinio Spirs došavši za njen sto u restoranu, no mnogi smatraju da bi i košarkaš trebalo da uputiti javno izvinjenje.

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da je tjelohranitelj samo radio svoj posao i da pjevačicu nije namjerno udario.

"Bila je velika buka, pa sam ga potapšala po ramenu da mu privučem pažnju. Znam da je rekao kako sam ga zgrabila odpozadi, ali ja sam ga jednostavno potapšala po ramenu", objavila je pjevačica na svom profilu nakon incidenta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније